Nyomdánkat azzal a gondolattal alapítottuk 2004-ben, hogy tudásunk, találékonyságunk és precizitásunk legjavát adva szolgáljuk ki Ügyfeleinket ofszet nyomdai termékek gyártásával és grafikai tervezéssel. Az idő múlásával megerősítést kaptunk a gondolatunk helyességéről és az igényekhez igazítva bővítettük tevékenységünket először egy íves digitális részleggel, majd tekercses digitális széles formátumú részleggel.

Széleskörű és fejlett nyomdai és kötészeti technológiánkkal mára a legegyszerűbb névjegykártyától kezdve a többtízezres példányszámú termékkatalógusok, falinaptárak, magas műveleti igényű termékdobozok, termékmatricák gyártásán át az autófóliázást, üzletek, tv-stúdiók, kiállítási standok dekorációs anyagának gyártását és kivitelezését is házon belül meg tudjuk oldani.

Megrendelőink körét hazai és külföldi vállalatok, felsőoktatási és állami intézmények, illetve magánszemélyek alkotják.

Beszállítóink köre gyakorlatilag nem változik, illetve egy-egy új alapanyag beszerzésekor bővülhet. Ezzel folyamatos minőséget és gyártási biztonságot tudunk nyújtani. Ezt erősíti szakembereink magas tudása és állandó jelenléte.

Rugalmasságunkat jól jellemzi, hogy a lehetetlennek tűnő határidőket is pontosan betartjuk.

A bennünket választó ügyfél biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű és teljes körű nyomdai szolgáltatást kapja beleértve a logisztikai problémák levezénylését is.

Rockefeller mondását kicsit módosítva: Mi a szokatlan dolgokat is szokatlanul jól csináljuk!

Célunk, hogy cégünk infrastruktúrájának fejlesztéseivel, szép termékeinkkel, a minőség folyamatos finomításával a tradicionális debreceni nyomdászat hagyományait továbbvigyük és a szakma meghatározó szereplőjévé váljunk.