Nagyformátumú nyomtatás

Nagyformátumú nyomtatás

Egy cégről alkotott képet nagyban befolyásolja az, hogy milyen színvonalon jelenik meg a nyilvánosság előtt. A kiállítások, rendezvények, közszereplések, mind- mind kiváló alkalmak erre. Dekorációs elképzeléseihez nemcsak tervezést, egyedi nyomtatást és kivitelezést, hanem a legmodernebb kiállítási termékeket is biztosítani tudjuk. Dekorációs részlegünk – ahol kiváló szakembereink számára nincs lehetetlen – folyamatosan bővül a megváltozott piaci trendeknek, a nyomdaipar új kihívásainak megfelelően.

Az ehhez üzembe helyezett MUTOH 1624 és 1638x nyomtatóinkat kiegészíti egy MIMAKI plottervágó gép is, melyet az egyedi formájú termékek körbevágásra használunk. Például feliratok, autódekoráció vagy egyéb öntapadók elkészítésénél.

Távolságartó, illetve koronavírus matrica is megtalálható webáruházunkban.

 

A nyomatok garantáltan víz-, UV- és időjárásállók. Ehhez számos alapanyag áll rendelkezésünkre.

Kiállítási termékeink már webáruházunkban is elérhetők:
www.fonixdekor.hu

Kiállításra, rendezvényekre, promóciókra javasolt termékeink: rollup- ok, sajtófalak (pop-up falak), kínáló pultok, prospektustartó állványok, alumínium képkeretek, molinók, matrica stb.

A mobil prezentációs eszközeink területei az alábbiak: autódekorálás, cégtáblák gyártása, épületháló, nyomtatott ablakdekoráció, nyomtatott falfólia, nyomtatott fali tapéta, nyomtatott művészi vászon.