Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás

Az ofszet nyomtatás adta minőség már kisebb példányszámban történő megrendelés esetén is rendelkezésre áll a nyomdai technológiák folyamatos fejlődésének köszönhetően, digitális nyomtatás formájában. Praktikusabb, gyorsabb, költséghatékonyabb, mivel a nyomtatás közvetlenül a fájlból történik. A digitális nyomtatás óriási előnye, hogy a szűk időkorlátok között is kitűnően teljesít. Az egyedi igények megvalósításához, a kis példányszámban előállított termékekhez ideális megoldás. A rugalmasság itt nyer valódi értelmet mind az idő, mind az elképzelések terén. Amennyiben kis példányszámú, de magas minőségű termékre van sürgősen szüksége, ez a megfelelő választás.

Gépparkunk a piacvezető Konica Minolta és Xerox által biztosított magas minőséget nyújtja. Kiváló szakembereink biztosítják az Ön számára, hogy amit megálmodott, az kézzelfogható állapotban is tökéletes legyen. Digitális nyomtatásban kapacitásunk maximum A3 méretig terjed. Számtalan termék állítható elő rövid határidővel – akár kis példányszámban is. Többek között plakát, szórólap, névjegykártya, pass, füzet, brosúra, könyv, kupon, belépőjegy, matrica, meghívó, étlap, naptár, magazin, kártya, címke nyomtatását vállaljuk, akár grafikai tervezéstől a kész termékig.

Digitális formában a nyomtatható legnagyobb méret 33×48 cm ezért, ha ettől nagyobb nyomtatást szeretne, tekintse meg nagyformátumú nyomtatás ajánlatunkat. Aminek nagyobb méretben kell elkészülnie (autódekoráció, falmatrica, óriásplakát, molinó, stb.), mint amit ofszet vagy digitális gépeink biztosítanak, arra megfelelő a 160 cm ívszélességig, széles körben alkalmazható nagyformátumú nyomtatás.

Távolságtartó és koronavírus matrica termékeinket megtalálja webáruházunkban: https://fonixdekor.hu/tavolsagtarto-matrica