Ofszet nyomtatás

Ofszet nyomtatás

Nyomdánk a legkülönbözőbb vevői igényeket szem előtt tartva ad javaslatokat a megfelelő rentábilis nyomtatási eljárás kiválasztására. Ofszet nyomtatást javasolunk a nagy példányszámú íves nyomdai anyagok és termékek esetén. A legelterjedtebb nyomtatási módszer, mivel kiszámítható, költséghatékony, egyszerű és gyors.

Mint a legtöbb nyomdában, nálunk is ofszet eljárással készülnek a nagyobb példányszámú nyomdai termékek. Az ofszet nyomtatás előnye a nagy példányszámban készülő termékek esetében az alacsony darabár. Kisebb példányszámú megrendelés esetén ajánljuk figyelmébe Digitális nyomtatási részlegünket. A nagy példányszámban készülő termékek széles körben, egyenletes és kiváló minőségben készülnek. Minden esetben papírra vagy papír alapú hordozóra nyomtatunk.

Vállaljuk könyv, újság, programfüzet, folyóirat, magazin, prospektus, jegyzettömb, szórólap, brosúra, nyomtatvány, címke, stancolt és ragasztott doboz, naptár, meghívó, belépőjegy, bérlet, CD, DVD-borító, stb. nyomtatását. Cégünknél az ofszet nyomtatási méret minimum 260×400 mm, maximum 530×740 mm. Erre a célra rendelkezésünkre áll egy MAN Roland R 505 B/2-es 5+1 werkes nyomógép.