Rólunk

A Főnix Média Nyomda Debrecenben, a Keleti sor 4. szám alatt található. Itt tervezzük, szerkesztjük az Ön álmait, és itt történik mind a digitális, mind pedig az ofszet nyomtatás is, valamint a teljes körű kötészeti részlegünk is itt található meg.

Nyomdánkat azzal a gondolattal alapítottuk 2004-ben, hogy tudásunk, találékonyságunk és precizitásunk legjavát adva szolgáljuk ki ügyfeleinket ofszet nyomdai termékek gyártásával és grafikai tervezéssel. Később az igényekhez igazítva bővítettük tevékenységünket először egy íves digitális részleggel, majd széles formátumú részleggel és reklám ajándék részleggel.
Gyártunk névjegykártyákat, több tízezres példányszámú termékkatalógusokat, fali naptárakat, magas műveleti igényű termékdobozokat, valamint termékmatricákat. Továbbá vállalunk autófóliázást, üzletek, tv-stúdiók, kiállítási standok dekorációs anyagának gyártását és kivitelezését.
Ezernyi reklámajándék termék közül választhat nálunk, és azok emblémázását is vállaljuk. Megrendelőink körét hazai és külföldi vállalatok, felsőoktatási és állami intézmények, illetve magánszemélyek alkotják.

Jól szervezett, tapasztalt, a szakma iránt elkötelezett 20 fős csapatunk a legjobb minőségű és teljes körű nyomdai szolgáltatást nyújtja korszerű technológiai háttérrel és minőségi munkával. Állandó beszállítóinkkal, magasan kvalifikált szakembereinkkel, a határidők pontos betartásával garantáljuk a folyamatos minőségi kivitelezést és a gyártási biztonságot.

Felgyorsult világunkban ma már minden vásárlási igény kielégítése megtörténhet anélkül, hogy felállnánk a számítógépünktől és elmenjünk az adott üzletbe. Mégis vállalkozások elengedhetetlen eszközei a kézzel fogható nyomdatermékek. A láthatóság fontosságát adja meg egy jó reklám, egy jó brand, ami eladja magát a termékeket és a cégek fenntarthatóságát segíti a piaci versengésben. Profi csapatként hiszünk abban, hogy elő tudjuk segíteni az Ön által képviselt ötletek megvalósításában és ez által értéket teremtünk.

A névjegykártyától a szórólapokon, plakátokon, újságon, könyvön keresztül az étlapig, meghívóig, matricáig bármit elkészítünk. Dekorációs munkatársaink segítségével pedig felöltöztetheti üzletét, otthonát, gépjárművét is.