Rólunk

Magyar tulajdonú nyomdaként nem csak egyszerű nyomdai szolgáltatást nyújtunk, hanem ügyfeleinknek hosszú távon megbízható társai vagyunk. Arra törekszünk, hogy olyan ügyfelekkel dolgozhassunk, akik szintén a hosszútávú együttműködésben hisznek. Az elmúlt közel fél évtized alatt a régió egyik vezető nyomdájává váltunk. Ma már 2000 m²-en dolgozunk csapatunkkal. Célunk, hogy sokrétű tevékenységünkkel, szép termékeinkkel, a minőség folyamatos finomításával segítsük partnereinket vállalkozásuk eredményessé tételében.

A Főnix Média Nyomda Debrecenben, a Keleti sor 4. szám alatt található. Itt tervezzük, szerkesztjük az Ön álmait, és itt történik mind a digitális, mind pedig az ofszet nyomtatás is, valamint a teljes körű kötészeti részlegünk is itt található meg.

Nyomdánkat azzal a gondolattal alapítottuk 2004-ben, hogy tudásunk, találékonyságunk és precizitásunk legjavát adva szolgáljuk ki ügyfeleinket ofszet nyomdai termékek gyártásával és grafikai tervezéssel. Később az igényekhez igazítva bővítettük tevékenységünket először egy íves digitális részleggel, majd széles formátumú részleggel és reklám ajándék részleggel.
Gyártunk névjegykártyákat, több tízezres példányszámú termékkatalógusokat, fali naptárakat, magas műveleti igényű termékdobozokat, valamint termékmatricákat. Továbbá vállalunk autófóliázást, üzletek, tv-stúdiók, kiállítási standok dekorációs anyagának gyártását és kivitelezését.
Ezernyi reklámajándék termék közül választhat nálunk, és azok emblémázását is vállaljuk. Megrendelőink körét hazai és külföldi vállalatok, felsőoktatási és állami intézmények, illetve magánszemélyek alkotják.

Jól szervezett, tapasztalt, a szakma iránt elkötelezett 20 fős csapatunk a legjobb minőségű és teljes körű nyomdai szolgáltatást nyújtja korszerű technológiai háttérrel és minőségi munkával. Állandó beszállítóinkkal, magasan kvalifikált szakembereinkkel, a határidők pontos betartásával garantáljuk a folyamatos minőségi kivitelezést és a gyártási biztonságot.

 

Felgyorsult világunkban ma már minden vásárlási igény kielégítése megtörténhet anélkül, hogy felállnánk a számítógépünktől és elmenjünk az adott üzletbe. Mégis vállalkozások elengedhetetlen eszközei a kézzel fogható nyomdatermékek. A láthatóság fontosságát adja meg egy jó reklám, egy jó brand, ami eladja magát a termékeket és a cégek fenntarthatóságát segíti a piaci versengésben. Profi csapatként hiszünk abban, hogy elő tudjuk segíteni az Ön által képviselt ötletek megvalósításában és ez által értéket teremtünk.

A névjegykártyától a szórólapokon, plakátokon, újságon, könyvön keresztül az étlapig, meghívóig, matricáig bármit elkészítünk. Dekorációs munkatársaink segítségével pedig felöltöztetheti üzletét, otthonát, gépjárművét is.


Tekintse meg bemutatkozó kiadványunkat!Rólunk mondták

„Évek óta dolgozom együtt a Főnix Média nyomdával, ahol nem tudok olyat kérni, amit ne tudnának megvalósítani, gyakorlatilag pillanatok alatt. Amellett, hogy mindig kiváló minőségű dekorációs, kis és nagy példányszámú nyomtatásokat kapok, jól szervezett és rugalmas csapatnak tartom őket. Ha éppen rohanok, csak szólok, hogy jövök, és készen kapok mindent. De még ekkor is megkérdezik, hogy iszom-e egy kávét, nemleges válasz esetén még koffeinmentes kávéval is megkínálnak…” 

Kerekes József
ügyvezető, Nagyerdei Ingatlaniroda

„Véleményem szerint a Főnix Média csapata kifejezetten kiemelkedő a különleges ügyfél igények kielégítésében, legyen szó bármilyen elképzelésről, mindig van egy jó ötletük a megvalósításra. A csapat erőssége a barátságos és folyamatos kommunikáció, melynek hatására szívesen keressük őket bármikor. Az elmúlt évben szinte heti kapcsolatban voltunk a nyomdával, így megtapasztaltuk azt is, hogy nem csak a betervezett feladatokat látják el, hanem az ad hoc munkákat is jól kezelik.”

Papp Imre
cégvezető, HSA Kft.

„Megújuló arculatunk kivitelezéséhez olyan nyomdát kerestünk, amely kiváló minőségben állítja elő anyagainkat, illetve az előkészítés után rövid határidővel vállalja a nyomdai munkálatokat. A Főnix Nyomda korrekt árajánlattal, tökéletes minőséggel és mindent felülmúló gyorsasággal készítette el számunkra a cég új arculatához illeszkedő termékeket, saját ötleteikkel és tapasztalatukkal segítették döntéseinket. Ügyfélbarát hozzáállásuk követendő példa a mai üzleti életben.”

Mátyásföldi Imre
cégvezető , LogControll Kft.