Autódekor

Autódekor

Autódekorációnál látványtervezés előtt felmérjük, befotózzuk a járművet, javaslatokat teszünk és több opcióra is készítünk árajánlatot ügyfeleinknek.

Az autókra fejlesztett nyomtatható anyagok elérték azt a minőséget, hogy a jármű bármilyen felületére (legyen az bármilyen sima, egyenetlen vagy íves felragaszthatóak), több éves tartósságot biztosítanak.

Autódekoráción és gépjármű dekoráción a logón és elérhetőségeken kívül megjeleníthetőek fotó minőségű grafikai elemek is. Természetesen nem csak céges autókra hanem privát célra, magánszemélyek részére is készítünk egyedi grafikákat, matricákat, az autó színéhez, stílusához és típusához igazodva.
A járműgrafikákat az egyedi tervezésen és nyomdai kivitelezésen kívül, dekoratőr szakembereink segítségével applikáljuk, azaz készre dekoráljuk az autót.
A dekoráció lehet különböző grafikájú, betűkivágással és helyenként fotókkal dekorált, de az autó teljes felületének a behúzása is kivitelezhető. A grafikai megoldásokban autó és gépjármű dekorációnál csak a képzelet szab határt és nagyon hatásos lehet a látvány. Az oldalsó és hátsó ablakokra a kiláthatóság érdekében speciális perforált fóliát használunk, amely védőfóliázható az erre a célra gyártott víztiszta fóliával.

Autódekoráció tervezését és kivitelezését egyaránt vállaljuk.

Ízelítő eddigi munkáinkból